Home

Home

16 december: kerstklaverjassen

3 november 10:15  Vrijdag 16 december is het weer zover: het jaarlijkse kerstklaverjassen. De kosten bedragen €7,50 p.p. Gelieve om 18.45 uur aanwezig te zijn, de start is om 19.00 uur. Inschrijven is mogelijk bij Leo Janssen (lajjanssen@outlook.com).meer »

55x gelezen

Word bloeddonor en red levens!

2 november 19:15  Wist jij dat in Nederland 1 op de 4 mensen ooit bloed of plasma nodig heeft? Bijvoorbeeld na een ernstig ongeluk, bij de behandeling van kanker of voor medicijnen. Ook bij de behandeling van sommige spierziekten helpt donorbloed en -plasma. Zonder deze behandeling zijn kinderen langer en ernstiger ziek. Daarom heeft Spieren voor Spieren de handen ineengeslagen met Sanquin Bloedvoorziening voor een gezamenlijke actie in de maand november waarin sportclubs helpen met het vinden van nieuwe bloeddonors.meer »

26x gelezen

Update Grote Club Actie

24 oktober 10:15  De Grote Club Actie is inmiddels in volle gang. Onze jeugdleden van de mini's tot en met de JO13 zijn volop bezig met de verkoop van loten aan buren, kennissen en familie. De boekjes kunnen in de kantine of bestuurskamer ingeleverd worden van 12 tot 19 november. De trekking is op 6 december.meer »

81x gelezen

Hoe zet ik mijn fiets of scooter goed weg?

27 maart 17:15  Door de gemeente zijn bij ons complex nieuwe fietsen beugels neergezet en kunnen ook de oude beugels nog gebruikt worden.meer »

75x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!