Eerste oefenwedstrijd gewonnen door doelpunt Elgyn Vriendwijk

85'
Elgyn Vriendwijk (intikker)
Assist: Kars Martin

10 augustus 2019 12:00

In Wateringen oefenden de twee promovendi die elkaar dit seizoen gaan treffen in de 1ste klasse B. Aanvankelijk waren er twee wedstrijden gepland voor zowel het eerste als tweede elftal. Door de vele vakanties en nog dunne selectie werd besloten om met combinatie-elftallen tegen elkaar te spelen om 12:00 uur.
In de eerste helft hadden beide doelmannen weinig te doen. De meeste schoten troffen geen doel. Het stormachtige weer hielp niet mee om het vizier gelijk op scherp te stellen.
Na rust viel er meer te beleven aan weerszijden. De jonge Kaz van Vliet mocht in de tweede helft zijn talenten etaleren en deed dat ook met schitterende reddingen. Aan de andere kant werd een vrije trap van Sander Duin net overgetikt en waren er grote kansen voor o.a. Chahine Lobiyed en Elgyn Vriendwijk. Laatstgenoemde zorgde vijf minuten voor tijd op aangeven van Kars Martin ervoor dat de eerste oefenwedstrijd een overwinning opleverde.

Opstelling:
1ste helft: Angelo Spanjaart, Nicky Erkelens, Machiel Lourens, Sander Duin, Sven van den Berg, Paul Hoekstra, Tim Oosterwaal, Claudio Santos Silva, Tom Kuil, Simon Koeleman, Faybian Hertstein
2de helft: Kaz van Vliet, Elroy Wijngaarde, Nicky Erkelens, Sander Duin, Sven van den Berg, Paul Hoekstra (67e min. Tim Oosterwaal), Kars Martin, Mouad Fissoune, Tom Kuil (67e min. Simon Koeleman), Elgyn Vriendwijk, Chahine Lobiyed