Tweede selectie boekt knap resultaat door gelijkspel tegen CWO

Tweede selectie boekt knap resultaat door gelijkspel tegen CWO

CWO 1

3 - 3

Neptunus-Schiebroek 2

Datum

24 augustus 2019 16:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 24 augustus 2019

Door Hijman ten Kaate

CWO – Neptunus-Schiebroek 3 – 3

Daar waar de eerste selectie een verplichte deelname aan het KLUPP toernooi had, boekte de tweede selectie een knap resultaat door gelijk te spelen tegen tweede-klasser CWO.

Door de eerdere overwinning van donderdag, het gelijke spel en de perfect genomen shoot-outs kon de eindoverwinning van het eerste D&S toernooi bij Excelsior’20 gevierd worden.

KLUPP Sportwear toernooi bij XerxesDZB.

Een groot gedeelte van de eerste selectie moest met het zeer warme weer op de kunstgrasvelden vijf wedstrijden van een half uur, met geringe tussentijd, zien te volbrengen.

Gemakkelijk geen het niet, want zonder te spelen liep het water al van de ruggen af. De eerste wedstrijd werd 1-1 tegen Deltasport met een doelpunt van Sander Duin. In de tweede wedstrijd werd op de valreep met 2-1 gewonnen van Swift Boys. Doelpunten van Sander Duin en Tim Oosterwaal. De derde wedstrijd eindigde tegen de gastheer ook gelijk. Dat was de beste wedstrijd en door een drietal reddingen van de doelman bleef het slechts 0-0. De vierde wedstrijd leek heel veel op ‘walking soccer’. De ploegen waren niet meer vooruit te branden. En Hillegersberg zo versloeg Neptunus-Schiebroek kansloos met 3-0. De laatste wedstrijd werd reglementair met 3-0 gewonnen omdat Ommoord geen elftal meer op het veld kon brengen. Al met al een zeer warme vermoeiende voetbalmiddag, waarbij de gastheer met de eerste prijs en het trainingsweekend er vandoor ging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!