Neptunus-Schiebroek G1 op stoom, 3e winst

Neptunus-Schiebroek G1 op stoom, 3e winst

Neptunus-Schiebroek G1

2 - 1

Excelsior'20 G1JM

Competitie

Groep 1 06

Datum

18 september 2021 13:45

Scheidsrechter

M. Boerman

Accommodatie

Sportpark Neptunus-Schiebroek
Hazelaarweg 40
3053PM
ROTTERDAM
tel. 010-4224588

Op een zonovergoten complex stond de G1 van Neptunus-Schiebroek te trappelen van ongeduld om de topper tegen Excelsior 20 te beginnen. Beide teams hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen en de spanning was meteen voelbaar.
Excelsior 20 begon goed en de in het zwart met oranje gestoken Neptunus-Schiebroekers waren even van slag. Naar mate de 1e helft vorderde hadden de Schiedammers, die zeker 14 spelers in konden zetten, een licht veldoverwicht maar de uitvallen van de thuisploeg waren veel gevaarlijker. Bij het Neptunus-Schiebroek doel was weinig gevaar te bespeuren en dus was het niet vreemd dat weer zo’n uitval tot een doelpunt leidde. 1-0
Uiteraard deed de tegenstander er een schepje bovenop, maar Neptunus-Schiebroek stond als een huis. Toch is er dan altijd een momentje dat de scherpte even weg is en dat leverde een tegengoal op. 1-1 en daarmee gingen de teams rusten.
In de 2e helft had Neptunus-Schiebroek er voor gekozen om wat behoudender te spelen. Een blok voor het doel en een enkele pits. En dat had snel succes. Weer een snelle uitval en jawel 2-1.
Excelsior voerde de druk stevig op en het werd een vrijwel constant 1 richting verkeer. Maar de defensie van Neptunus-Schiebroek stond als een huis en als er dan toch iets doorglipte stond daar een prima keeper in het doel.
De Schiedammers werden er moedeloos van. Of ze nu door het midden of via de zijkant aanvielen, corners namen of op doel schoten. Het had geen enkel resultaat.
Dus konden na het eindsignaal de handen in de lucht.
In de kleedkamer barstte het feest los. De muziek werd omhoog gedraaid, de discobal ging aan en men ging luidkeels zwemmen in Bacardi Lemon.
Een heerlijke middag voor onze G spelers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!