3 - 0

Neptunus-Schiebroek 2

1e klasse B

28 april 2018 12:00

Vandaag stond de inhaalwedstrijd op het programma op Varkenoord tegen de plaatselijke sportclub. Bij de tegenstander stond vandaag Jessie in de basis. De spelers die vorige jaar zijn kunsten in ons eerste vertoonde stond vandaag tegenover Nabil. Hij maakte vandaag voor de 1e keer de 90 minuten vol. Normaliter schoot de kramp erin en werd de a junior vroegtijdig gewisseld. Vandaag was het niet het geval. Met koningsdag in de benen begonnen we sterk aan de wedstrijd. We kwamen een aantal keer voetballend goed onder de druk vandaan. En ook gevaarlijk voor de goal van de tegenstander. Toch wisten we na 20 minuten niet goed door te dekken op de middenvelder. Waarna hij vrij kon inschieten. Inmiddels begon het wat te regenen. Helaas was er geen dug-out aanwezig en begon het ook nog meer te waaien. Waardoor het goed fris was voor onze spelers en staf op de bank. Voor zo’n grote club hadden we eigenlijk wel op een dug-out gerekend. Terug naar de wedstrijd werden we nog een aantal keer gevaarlijk, maar de sterke keeper hield zijn doel schoon. Ook in de 2e helft kwamen we weer sterk uit de startblokken. Met een aantal keer goed doorkomen was de sta in de weg ook in de 2e helft de keeper. Schoten van Tom, Matty, Cristiano en Simon miste kracht of precisie. En anders was het weer de keeper. Tijdens een counter kregen we toch de 2-0 om ons oren. De bal valt dan net wel goed en werd sterk in geschoten in de beneden hoek. Niet veel later werd er een gemene overtreding op Cristiano gemaakt. Jan ging achter de bal staan, en deze bal ging richting de kruising. Met een katachtige redding pakte de keeper ook deze bal. We gingen voor de aansluitingstreffer maar voor de statistieken kregen we ook nog de 3-0 om onze oren. Volgende week een vrij weekend en dan resteren er nog drie wedstrijden.

Rico, Loek, Pascal, Sven, Nabil, Jan, Roland, Cristiano (Wouter), Simon, Kars (Matty), Tom