Zaterdag 18 augustus 2018

Door Hijman ten Kaate

Na een week trainen volgden de vriendschappelijke duels met SV Deltasport in Vlaardingen. Uit de eerste krachtmetingen mogen nog niet veel conclusies worden getrokken.

In de ochtend werd Deltasport 2 – Neptunus-Schiebroek 2 gespeeld.

De oppermachtig spelende Rotterdammers overklasten de Vlaardingers. Het duel had gemakkelijk met wat meer precisie in de dubbele cijfers kunnen eindigen. De tegenstander kon slechts in een snelle counter wat terug doen. Voor de Rotterdammers scoorden Elgyn, Nick de V., Chris, Cas, Paul en Machiel. Het werd uiteindelijk 2 – 6 voor de gasten.

In de middag oefende Deltasport 1 tegen Neptunus-Schiebroek 1. In de eerste helft legden de Rotterdammers een goed portie voetbal op de mat. De kleine voorsprong was dan ook meer dan verdiend. In de tweede helft strafte een feller Deltasport enkele fouten af en ging met een kleine overwinning van 3 – 2 van het veld. Voor de Rotterdammers scoorden Leroy en Mike.