SHO 2

1e klasse B

23 februari 2019 12:00

Neptunus-Schiebroek 2 – SHO 2  1-2

Wat een heerlijk zonnetje stond er vandaag. Hoe snel kan het met het Nederlandse weer gaan. Ene week staat er windkracht 10 en een week later schijnt er een heerlijk zonnetje. Met de februari zon begonnen we aan de wedstrijd. SHO probeerde hoog druk te zetten, maar verdedigend stond het goed en kwamen we er goed onderuit. Veel grote kansen waren er dan ook van beide kanten niet. Aanvallend kwamen we niet echt in ons spel. En SHO heeft aardig wat corners mogen nemen. Veel was er eerste helft niet te vertellen. Leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer om te kijken. Met wat omzettingen in de tweede helft gingen we opzoek naar de goal. We kwamen een aantal keer gevaarlijk voor de goal, maar er zat net een speler tussen. Of een beetje pech. En zoals de bekende wet is. Als je hem zelf niet maakt, dan maakt de tegenstander hem. Een rolletje richting goal werd net van richting veranderd waardoor Jesse op het verkeerde been stond. We stonden nu toch echt met 1-0 achter. We gingen steeds aanvallender spelen met al het gevaar. Helaas werd het niet 1-1 maar 0-2. De bal werd bij de tegenstander in de voeten gespeeld en had een vrije doortocht richting goal. Hij legde de bal keurig af en deze speler schoot de bal voorbij Jesse. We gingen nog aanvallender spelen en doordat SHO overal de tijd voor nam rekende de scheidsrechter maar liefst 7 minuten extra tijd. Niet veel later werd Mark door een overtreding ten val gebracht en Tom Kuil ging achter de bal staan. Hij verblikte of verbloosde niet en schoot deze onhoudbaar voor de keeper binnen. Maar wat de thuisploeg ook probeerde, verder dan de aansluitingstreffer kwam het niet en de eerste verlies partij in 2019 was een feit. Volgende week gaan we carnaval vieren maar de week erop komt Heinenoord 2 op bezoek.

Jesse, Makeko, Freek (Yurben), Thomas, Michael, Max, Kars (Mark), Nick, Elgyn (Matty), Tom K, Tom H. (Christiaan)