Feyenoord, sc 2

1e klasse B

1 december 2018 12:00

KNVB

Vandaag stond de topper tegen sc Feyenoord 2 op de rol. Gelijk aantal punten en met nog een derde team bovenaan. Iedereen wist dat het een belangrijke wedstrijd zou zijn. We begonnen sterk aan de wedstrijd. Via een aantal goed uitgevoerde aanvallen kwamen we gevaarlijk voor de goal van sc Feyenoord. De grootste kans was wel voor de club van Zuid. Gelukkig stond Devi goed op te letten of hielp de paal een handje. Niet veel later kreeg Simon een kans om ons op 1-0 te zetten. Goed weggelopen van zijn tegenstander zag hij door een uiterste inspanning de bal gestopt worden. Voor beide elftallen waren er weinig kansen. Beide teams gaven niet veel weg en waren op het azen op de kleine kansjes die er zouden komen. Met een 0-0 gingen we rusten. In de rust werden er wat omzettingen gedaan. Vandaag net als vorige week was Eelco onze trainer. En via deze omzettingen probeerde we wat meer voor de goal te komen. Dat ging heel goed. Helaas kwamen we toch met een 1-0 achter. Een corner werd snel en kort genomen en via onderkant lat ging hij toch tegen de touwen. Daarna kregen we steeds meer en meer controle over de wedstrijd. En een topduel wordt beslist op details. Goed doorlopen van Nick aan de linkerkant kreeg de kans die de wedstrijd had kunnen omdraaien. Helaas vond hij het zijnet. Daarna wil je als team alles of niets spelen. En via een goed uitgespeelde counter maakte sc Feyenoord de 2-0. De wedstrijd was gespeeld met nog een paar minuten op de klok. Volgende week gaan we naar ARC die vandaag 5-0 verloor van Brielle. Die zullen zich dus willen revancheren. Met Piet terug van vakantie zullen we naar Alphen aan de Rijn gaan.

Devi, Lucas (Michael), Sander (Makeko), Freek, Roland, Max, Sjors, Simon, Nick (Kars), Tom H, Tom K.