Vrij gemakkelijke overwinning tegen VFC

VFC 1

1 - 3

2 oktober 2018 20:00

Op een doordeweekse avond heeft Neptunus-Schiebroek in een niet hoogstaande oefenwedstrijd een vrij gemakkelijke overwinning tegen zondag tweedeklasser VFC uit Vlaardingen behaald.

In de eerste helft scoorden Nick de Vlaming (0 – 1) en Mike Janssen (0 – 2).

Een glaszuiver doelpunt van Sjors te Duits werd afgekeurd en Machiel Lourens had een strafschop verdiend.

In de tweede helft werd het slordiger en vergaten de Rotterdammers de kansjes te benutten. Terwijl aan de andere kant Ryan Lol tweemaal door goed uitkomen redding moest brengen. Hij veroorzaakte wel een strafschop, dat de enige tegentreffer opleverde ( 1 – 2). Vijf minuten voor tijd bepaalde Mike Janssen de eindstand 1 – 3.

In het veld verschenen: Ryan Lol, Nicky Erkelens, Machiel Lourens (46e min. Daniel van Delft), Sander Duin (65e min. Stefan van Diest), Sven van den Berg, Sjors te Duits, Paul Hoekstra, Roland van Deelen, Elroy Wijngaarde (65e min. Volkan Unlu), Nick de Vlaming (65e min. Leroy van Bueren), Mike Jansse