23 oktober 2018 20:00

Accommodatie

Onbekend

Door Hijman ten Kaate

Neptunus-Schiebroek heeft in de eerste ronde van de Voetbal Rijnmond Cup flink uitgehaald tegen zaterdag derdeklasser en stadsgenoot Excelsior Rotterdam. Het was een waar doelpuntenfestijn. In een hoog tempo en door voortdurend druk op de tegenstander te zetten werden voor de rust vier doelpunten gemaakt. Na de rust waar een ieder wellicht dacht dat de gastheren het rustig aan zouden doen werd nogmaals zesmaal het net gevonden. Tussendoor pakte doelman Ryan Lol een strafschop klemvast. Uiteindelijk leverde dat dubbele cijfers op. Op eenvoudige wijze werd de volgende ronde bereikt. Vervelend was dat Massaro Latuheru vlak voor de rust met flink ontstoken ogen door Barry van Ostaay naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Waarschijnlijk een vreemde allergische reactie.

Voor de rust scoorden Mitchel van Wageningen 1-0, Leroy van Bueren 2-0, Faybian Hertstein 3-0, Mike Janssen 4-0. Het tegendoelpunt van D. v.d. Bijl ging door de benen van Stefan van Diest in het doel 4-1. Na de rust maakt Stefan van Diest 5-1, Faybian Hertstein 6-1 en 7-1, Mitchel van Wageningen 8-1, Leroy van Bueren 9-1 en 10-1. Een nuttige overwinning op een doordeweekse trainingsavond. Scheidsrechter J. Van Drunen floot een rustige en goede wedstrijd.

Opstelling Neptunus-Schiebroek: Ryan Lol, Nicky Erkelens, Machiel Lourens, Mitchel van Wageningen, Massaro Latuheru (38e min. Sven v.d. Berg), Volkan Unlu, Stefan v. Diest, Chahine Lobiyed (12e min. Sjors te Duits), Leroy van Bueren, FaybiN Hertstein, Mike Janssen (46e min. Daniël van Delft).