Agenda

Agenda

Er wordt niet alleen gevoetbald bij Neptunus-Schiebroek, na de wedstrijden kan je altijd nog even langer blijven, om je clubgenoten in hun wedstrijd aan te moedigen en voor de zg. derde helft. Daarnaast worden er nog meer activiteiten georganiseerd.

Activiteiten in deze categorie op 26 mei:

STAdema Toernooi

NEPTUNUS-SCHIEBROEK STAdema TOERNOOI, 26 mei 2022

Beste STAdema Toernooi deelnemers, scheidsrechters en toeschouwers,

Na 2 STAdema-loze jaren zijn we blij jullie op 26 mei a.s. op het traditionele Neptunus-Schiebroek STAdema Toernooi te kunnen verwelkomen. Natuurlijk is het uitgangspunt van het toernooi onveranderd gebleven: gedurende de dag en avond staan traditiegetrouw gezelligheid, muziek en voetbal (in deze volgorde) centraal. Ook aan de opzet is niet gesleuteld. Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën: jonger dan 30 jaar, 30-40 jaar en 40+. Op de volgende pagina’s staan de poule-indeling, het wedstrijdschema inclusief scheidsrechters, de kleedkamerindeling, etc. Eerst echter nog wat praktische informatie, gevolgd door de toernooi reglementen.

Praktische informatie

• Het adres van ons complex is Hazelaarweg 40, 3053 PM Rotterdam, telefoon: 010-4224588 of 010-422 24 97.
  • De kantine is open vanaf 9.15u en sluit uiterlijk om 21.00u.
  • De aanvoerders worden vriendelijk verzocht zich bij aankomst even te melden bij Martin of Leo.
  • De teams kunnen vanaf ongeveer 12.45u een gratis lunch ophalen in de kantine.
  • Voor de scheidsrechters zijn er consumptiebonnen, een gratis lunch en een gratis Chinese maaltijd.
  • Na de prijsuitreiking kan er tegen betaling van ca. 6 euro p.p. om ongeveer 17.30u. in de kantine Chinees worden gegeten. In de loop van de dag kan men zich hiervoor opgeven.
  • Speciaal voor de jongste toeschouwers is er een groot Springkussen

Toernooiopzet

• Veld 1: Poule ‘30-40 jaar’
    • De poule ‘30-40 jaar’ begint stipt om 11.00u en eindigt rond 16.30u.
    • Elk team speelt 4 wedstrijden van 25 minuten, tussen de wedstrijden is er 5 minuten ‘wisseltijd’. Wij verzoeken de teams steeds op tijd voor een wedstrijd aanwezig te zijn.
    • Er wordt gespeeld op kunstgras.
  • Veld 2: Poule ‘jonger dan 30 jaar’
    • De poule ‘jonger dan 30 jaar’ begint stipt om 11.00u en eindigt rond 16.30u.
    • Elk team speelt in een hele competitie (2* tegen elkaar) 6 wedstrijden van 20 minuten. Tussen de wedstrijden is 5 minuten ‘wisseltijd’. Wij verzoeken de teams op tijd voor een wedstrijd aanwezig te zijn.
    • Er wordt gespeeld op kunstgras
  • Veld 3: Poule ‘40+ jaar’
    • De poule ‘40+ jaar’ begint stipt om 11.00u en eindigt rond 16.30u.
    • Elk team speelt 5 wedstrijden van 20 minuten, inclusief ‘wisseltijd’. Wij verzoeken de teams steeds op tijd voor een wedstrijd aanwezig te zijn.

Toernooiregelementen

• Er wordt gespeeld volgens de 7-7 regelementen van de KNVB. Belangrijke 7-7 spelregels zijn:
    • Bij een uitbal volgt een normale ingooi.
    • Slidings zijn NIET toegestaan. Een doelpunt gescoord via een sliding telt dus NIET.
    • Slechts licht lichamelijk contact is geoorloofd.
    • De “buitenspelregel” geldt NIET.
  • De aanvoerders zien er op toe dat de leeftijdsindeling van de teams overeenkomt met die van de poule-indeling. Slechts een beperkte afwijking hiervan is toegestaan.
  • De aanvoerder van het winnende team noteert de uitslag van de wedstrijd en het aantal punten op het uitslagenformulier bij de DJ.
  • Bij gelijke eindstand in de poule wordt de winnaar bepaald d.m.v. het onderling resultaat. Is dat ook gelijk dan door het aantal gescoorde doelpunten, is dat ook gelijk dan door het doelsaldo.
  • De winnaars van de drie poules ontvangen elk de Welbekende Bier Prijs. Daarnaast is er een Sportiviteitsprijs: een wisselbeker beschikbaar gesteld door Supportersvereniging Neptunus-Schiebroek

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen jullie natuurlijk altijd contact opnemen met
Martin van de Lindt (E: [email protected], M: 06-22923841) of met
Leo Boer (E: [email protected], M: 06-25375082).

Rest ons iedereen een onvergetelijke dag te wensen.