Neptunus-Schiebroek STAdema Toernooi 30 mei 2019: Werd het toch nog mooi! - Neptunus-Schiebroek

Neptunus-Schiebroek STAdema Toernooi 30 mei 2019: Werd het toch nog mooi!

Neptunus-Schiebroek STAdema Toernooi 30 mei 2019: Werd het toch nog mooi!

3 juni 2019 9:00


Hoewel het ’s morgens nog wat miezerde, klaarde het weer gedurende dag zienderogen op en brak ’s middags zelfs de zon geregeld door. Het werd dus opnieuw een mooie STAdema-dag. Niet alleen qua weer, ook qua prestaties op velerlei gebied. Zo gaven de jongste toeschouwers een schitterende doorlopende show op het springkussen, verzorgden enkele moeders een prive-voetbaltraining aan hun kroost, draaide DJ Jordy zoals vanouds puike muziek en loodste Jordy’s vader Leo de ploegen op briljante wijze door het speelschema met in totaal 63 wedstrijden.

Naast de gebruikelijke bierprijzen viel er dit jaar ook weer de Sportiviteitsprijs te winnen. De fraaie bijbehorende wisselbeker ging deze keer naar de sportievelingen van Zalmhuis 1. In de Nostalgie Poule van ‘40 jaar en ouder’ sleepte FC Dré de hoofdprijs in de laatste wedstrijd voor de Poorten van Hel weg en van de teams in de Jongere Ouderen Poule van ‘30-40 jaar’ bleek Xerxes dit jaar de sterkste. In de Poule van de Toekomst van ‘20-30 jaar’ gingen de Veteranen ☺ van Jan D. Swart met Het Vaatje er vandoor.

Rob Overgaauw verzorgde de Prijsuitreiking evenals vorig jaar weer uitstekend en zette natuurlijk ook het barpersoneel en de scheidsen in de bloemetjes. Daarna werd de Nieuwerkerkse Chinese Muur van 154 bakken bami en nasi volledig en vakkundig gesloopt.

Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, wil de Toernooi Organisatie het Bar Team toch nog even in het zonnetje zetten. Vanaf 8.30u tot ruim na het neerhalen van de Chinese Muur heeft het Bar Team zich uit de naad gewerkt om iedereen te bedienen: jullie waren weer even onmisbaar als van grote klasse!!!! En uiteraard ook speciaal woord van dank voor de scheidsen, die alles weer onder controle hadden (al werd er soms een veldje gemist☺), voor de sponsors van de muziek en het springkussen, voor de Supportersvereniging van Neptunus-Schiebroek als sponsor van de Sportiviteitsprijs en, last but not least, voor het Schoonmaakteam Andrew & Terrence dat vandaag onvermoeibaar was.

Rest ons tot slot iedereen te bedanken voor welke bijdrage dan ook en we hopen alle teams, scheidsrechters, toeschouwers en mee-eters volgend jaar weer te mogen begroeten. Voor degenen die alles nog eens terug willen kijken, zijn de foto’s beschikbaar via: https://myalbum.com/album/h58sYMk7Zrrj. Mocht je zelf foto’s willen ontvangen of mocht je foto’s verwijderd willen hebben, stuur ons dan even een mailtje.

Op naar de volgende Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei 2020. Zet hem vast in de agenda!!

Martin van de Lindt (E: m.vandelindt@gmail.com)
Leo Boer (E: lboer_nl@hotmail.com)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!