Adema Toernooi 2016: een Zonovergoten Werelddag

Adema Toernooi 2016: een Zonovergoten Werelddag

6 mei 2016 15:30

Martin van de Lindt en Leo Boer

Op Hemelvaartsdag werd het Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi verrast met Het Beste Weer Ooit. Werd Nederland eind April nog geteisterd door Regen, Wind en Kou, begin mei knapte het weer zienderogen op en op Hemelvaartsdag werd het Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi verrast met Het Beste Weer Ooit.

De Zon scheen dus uitbundig en met Het Stijgen der Temperatuur schoot de Bierconsumptie omhoog en daarmee ook de Sterkte van de Verhalen over het Spelniveau, het Wedstrijdtempo en de Snelheid van de Schoten. Het zou allemaal best eens waar kunnen zijn. Feit was in elk geval dat de Jongste Toeschouwers zich prima vermaakten op het Springkussen, DJ Jordy in Bloedvorm was en Jordy’s vader Leo de ploegen Met Deskundige Hand door het Speelschema loodste.

Mede vanwege het Fraaie Weer waren er geen afmeldingen te betreuren, zodat 21 teams, verdeeld over de drie leeftijdspoules, zonder ook maar één Wanklank om de Bierprijzen streden. Geweldig mannen!! In de Nostalgie Poule van 40 jaar en ouder prolongeerde Unicum de titel van vorig jaar. In de Poule van de Jongere Ouderen van 30-40 jaar was de Hoofdprijs voor Thosthemgutz, maar die waren hem voor de Prijsuitreiking al gepeerd. De Poule van de Toekomst van 20-30 jaar was deze keer geen Prooi voor de Talenten van Jan D. Swart, maar voor het verrassend sterke FC Khalid.

Nadat Gerhard op vakkundige wijze de Prijsuitreiking had verzorgd, en ook het barpersoneel en de scheidsen in de bloemetjes had gezet, werd er een hele Chinese Muur aan eten binnengereden. Daarna gooiden de Muziekmannen Jordy en Leo er nog flink wat Sfeer- en House klassiekers tegenaan, wat leidde tot een Hoog Meezing- en Meedansgehalte.

Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, wil de Toernooi Directie René en zijn Bar Team toch nog even in het Zonnetje zetten. Vanaf 8.45u uur tot ver na de het optrekken van de Chinese Muur heeft het Bar Team zich een Slag in de Rondte gewerkt om iedereen te bedienen: jullie waren weer geweldig!!!! Een speciaal woord van dank ook voor Remco de Hamburger Man, voor de Scheidsen, die alles weer strak in de hand hadden en uiteraard voor de sponsors van de Muziek en het Springkussen.

Rest ons tot slot iedereen te bedanken voor welke bijdrage dan ook en we hopen alle teams, scheidsrechters, toeschouwers en mee-eters volgend jaar weer te mogen begroeten. Voor degenen die nog eens na willen genieten, zijn de foto’s beschikbaar via: http://myalbum.com/album/UcyJPlgAR7Re

Op naar de volgende Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei 2017. Noteer hem vast in de Agenda!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!