Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi 2017: een Stralende Topdag.

Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi 2017: een Stralende Topdag.

25 mei 2017 10:30


Evenals vorig jaar scheen de zon uitbundig, zodat de ijsjes, frisdranken en het bier niet waren aan te slepen. Wonder boven wonder had dit laatste nauwelijks invloed op het spelpeil, wat onveranderd hoog bleef. Van hoog niveau waren ook de buitelingen van de jongste toeschouwers op het springkussen, de muziek van DJ Jordy en de deskundigheid waarmee Jordy’s vader Leo de ploegen door het speelschema loodste.

Kort voor het toernooi kwam er helaas een afmelding binnen, zodat 20 teams, verdeeld over de drie leeftijdspoules om de prijzen streden. Naast de gebruikelijke bierprijzen viel er dit jaar voor het eerst de Sportiviteitsprijs te winnen. Deze fraai vormgegeven wisselbeker ging naar Unicum. In de Nostalgie Poule van ‘40 jaar en ouder’ scoorde Grambow de hoofdprijs en van de teams in de Jongere Ouderen Poule van ‘30-40 jaar’ bleek team NS de sterkste. De Poule van de Toekomst van ‘20-30 jaar’ was deze keer geen prooi voor de Talenten van Jan D. Swart, maar voor de verrassende Klantjes.

Nadat Arjan op vakkundige wijze de Prijsuitreiking had verzorgd, en ook het barpersoneel en de scheidsen in de bloemetjes had gezet, werd de inmiddels traditionele Chinese Eet Muur binnengereden. Daarna gooide DJ Jordy er nog wat Knallers tegenaan, wat de sfeer naar ongekende hoogte deed stijgen.

Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, wil de Toernooi Directie René en zijn Bar Team toch nog even in het zonnetje zetten. Vanaf 8.45u uur tot ver na de het optrekken van de Chinese Muur heeft het Bar Team zich een slag in de rondte gewerkt om iedereen te bedienen: jullie waren weer onmisbaar!!!! Een speciaal woord van dank ook voor de scheidsen, die alles weer strak in de hand hadden, voor de sponsors van de muziek en het springkussen, voor de Supportersvereniging van Neptunus-Schiebroek als sponsor van de Sportiviteitsprijs en, last but not least, voor het Schoonmaakteam David & Andrew dat vandaag onvermoeibaar was.

Rest ons tot slot iedereen te bedanken voor welke bijdrage dan ook en we hopen alle teams, scheidsrechters, toeschouwers en mee-eters volgend jaar weer te mogen begroeten.
Op naar de volgende Hemelvaartsdag: donderdag 10 mei 2018. Noteer hem vast in de Agenda!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!