STAdema toernooi - Neptunus-Schiebroek

STAdema toernooi

STAdema toernooi

Op Hemelvaartsdag vindt het traditionele STAdema-toernooi van Neptunus-Schiebroek voor oudere jongeren en jongere ouderen plaats. Gedurende de dag en avond staan traditiegetrouw voetbal (7 tegen 7), gezelligheid, muziek en lekker eten centraal.

 

Neptunus-Schiebroek STAdema Toernooi 18 mei 2023: Opnieuw een groot succes

21 mei 21:15  Na ongeveer een jaartje was het dan weer zo ver en kon het befaamde STAdema Toernooi van start. Zoals meestal waren de Weergoden het toernooi goedgezind en waren de prestaties van iedereen op allerlei gebied weer van een hoog niveau. Dit alles op zeer kundige wijze omlijst met muziek van de dit jaar debuterende DJ Nik en Jos, die ook nog eens 20 ploegen op geniale wijze door de speelschema’s van de drie velden wisten te loodsen. Chapeau!meer »

236x gelezen

Neptunus-Schiebroek STAdema Toernooi 30 mei 2019: Werd het toch nog mooi!

3 juni 9:00  Hoewel het ’s morgens nog wat miezerde, klaarde het weer gedurende dag zienderogen op en brak ’s middags zelfs de zon geregeld door. Het werd dus opnieuw een mooie STAdema-dag. Niet alleen qua weer, ook qua prestaties op velerlei gebied. Zo gaven de jongste toeschouwers een schitterende doorlopende show op het springkussen, verzorgden enkele moeders een prive-voetbaltraining aan hun kroost, draaide DJ Jordy zoals vanouds puike muziek en loodste Jordy’s vader Leo de ploegen op briljante wijze door het speelschema met in totaal 63 wedstrijden.meer »

567x gelezen

NEPTUNUS-SCHIEBROEK ADEMA TOERNOOI, 10 mei 2018

3 mei 17:00  We zijn blij jullie op 10 mei a.s. op het traditionele Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi te kunnen verwelkomen. Natuurlijk is het uitgangspunt van het toernooi onveranderd gebleven: gedurende de dag en avond staan traditiegetrouw gezelligheid, muziek en voetbal (in deze volgorde) centraal. Ook aan de opzet is niet gesleuteld. Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën: jonger dan 30 jaar, 30-40 jaar en 40+. Op de volgende pagina’s staan de poule-indeling, het wedstrijdschema inclusief scheidsrechters, de kleedkamerindeling, etc. Eerst nog wat praktische informatie, gevolgd door de toernooi reglementen. meer »

646x gelezen

Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi 2017: een Stralende Topdag.

25 mei 10:30  Evenals vorig jaar scheen de zon uitbundig, zodat de ijsjes, frisdranken en het bier niet waren aan te slepen. Wonder boven wonder had dit laatste nauwelijks invloed op het spelpeil, wat onveranderd hoog bleef. Van hoog niveau waren ook de buitelingen van de jongste toeschouwers op het springkussen, de muziek van DJ Jordy en de deskundigheid waarmee Jordy’s vader Leo de ploegen door het speelschema loodste.meer »

361x gelezen

Adema Toernooi 2016: een Zonovergoten Werelddag

6 mei 15:30  Op Hemelvaartsdag werd het Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi verrast met Het Beste Weer Ooit. Werd Nederland eind April nog geteisterd door Regen, Wind en Kou, begin mei knapte het weer zienderogen op en op Hemelvaartsdag werd het Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi verrast met Het Beste Weer Ooit.meer »

306x gelezen

Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi 2015: een Topdag

14 mei 15:30  Ondanks het feit dat er deze keer een wel erge ‘last minute’ afmelding te betreuren viel, was het Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi 2015 een Topdag. De Rekenmeesters flansten snel een Nieuw Schemaatje in elkaar, de Zon scheen uitbundig, het Bier stroomde overvloedig, de Jongste Toeschouwers dansten van plezier op het Springkussen, DJ Jordy was in Bloedvorm, Jordy’s vader Leo dirigeerde de ploegen soepeltjes van en naar het veld, en de wedstrijden waren van een ongekend Hoog Niveau. Althans, dat laatste wordt beweerd.meer »

505x gelezen

Nieuwe opzet Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi 2014 een succes

29 mei 15:30  Ondanks het feit dat het de koudste 29 mei ooit was, mogen we wel spreken van een wederom geslaagd Neptunus-Schiebroek Adema Toernooi. Niet alleen omdat er deze keer geen ‘last minute’ afmeldingen of dubbele inschrijvingen waren, maar zeker ook omdat de indeling in drie leeftijdscategorieën tot een beter wedstrijdverloop leidde.meer »

342x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!