Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

In het voorjaar organiseert Neptunus-Schiebroek een kamp voor de pupillen (jeugd onder 8 tot en met jeugd onder 13) en de junioren van JO14 en JO15. Het kamp is meestal van vrijdag tot en met zondag, net na het einde van de competitie én buiten de schoolvakanties. De deelname is ieder jaar weer groot. Voor de jongste pupillen is het vaak de eerste vakantie zonder ouders, buiten de logeerpartijtjes bij oma en opa. Naast het hebben van gewoon een leuke tijd, versterkt het kamp ook de onderlinge relatie en het clubgevoel bij de jeugd van Neptunus-Schiebroek.

Jeugdkamp 2021

De drie doldwaze dagen met spel, sport en avontuur vindt dit jaar plaats 11 tot en met 13 juni 2021. Dit keer gaan we naar nieuw kamphuis: Kampeerboerderij Kuijpershoefke in Loon op Zand

We vertrekken op vrijdag om 16:30 uur, zodat iedereen ’s middags nog naar school kan en de verwachte aankomst op zondag is 15:30 uur.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Vergeet niet om het fysieke inschrijfformulier in te vullen in verband met de benodigde handtekening en kopie van de zorgverzekeringspas: inschrijfformulier

Dit formulier kan tot 30 april ingeleverd worden bij de bestuurskamer. 

Extra informatie

In verband met het coronavirus gelden er extra regels dan normaal. Hier staan ze op een rijtje:

Met verschillende spelregels zorgen we ervoor dat het kamp en de activiteiten veilig verlopen en dat de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk is.

In je eigen Kampbubbel

Dit jaar gaan we op kamp in Kampbubbels! Dat betekent dat je met een vaste groep op kamp gaat en dat er gedurende het kamp geen mensen bij de groep komen. Iedereen die op kamp gaat is niet ziek en heeft geen (verkoudheids)klachten. Er is zo min mogelijk contact met mensen van buiten de Kampbubbel, zoals andere kinderen van een andere groep. Verder zijn er allerlei dingen waar jouw begeleiders rekening mee houden, zoals extra schoonmaak en dat iedereen veel handen moet wassen.

Hoe werkt het?

Van de begeleiding en/of organisatie van het kamp krijg je alle informatie die je nodig hebt. Ze zullen je alles vertellen over de Kampbubbel en de regels waar je je aan moet houden.

Op naar een fantastisch kamp!

Heb je vragen? Neem dan contact op Helle Verschuuren (0681906594). We wensen je superveel plezier.

Zoeken in nieuwsberichten Jeugdkamp

Uw zoekopdracht leverde 8 resultaten op
01-05-2015 14:30
16-05-2014 14:30
15-04-2011 14:30
23-04-2010 14:30
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!