JO11 thuistoernooi bij Neptunus-Schiebroek een groot succes

JO11 thuistoernooi bij Neptunus-Schiebroek een groot succes

20 juni 2019 9:45


Ondanks hoosbuien die de hele nacht over Schiebroek en ons complex raasden waren de velden bespeelbaar en kon er om kwart voor 9 afgetrapt worden.

Er werden zowel 's morgens als tijdens het middagprogramma leuke en sportieve wedstrijden gespeeld. In de loop van de middag ging de temperatuur omhoog werd het droog en brak de zon door.
Alle JO11 teams waren heel succesvol en eindigden op de eerste plaats.

Naast de wedstrijden was er ook een gatengoal competitie, werden er broodjes worst verkocht waarbij de helft van de opbrengst naar Spieren voor Spieren ging, (er waren zeker wel 300 broodjes verkocht) en kon er binnen op een groot scherm naar het WK gekeken worden.

Met inzet van hulp van barpersoneel, ouders, scheidsrechters (allemaal jeugdleden die meehielpen) Willem, Hans, leiders, coaches en trainers hebben wij er een mooie dag van gemaakt.

De dag werd afgesloten met een barbecue voor alle JO11 teams. Een gezellig samenzijn met team, ouders en leiders om het seizoen af te sluiten.

Allemaal een hele mooie zomer gewenst.

P.S. Via de onderstaande link kan je foto's bekijken en krijg je een mooie impressie van de toernooidag. (bedankt ook voor het maken van deze foto's)

https://www.dropbox.com/sh/lc1txsgqxfuem8b/AADRykQhDgyAY3ERS6LSoJZsa?dl=0

  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!