FIFA toernooi een geweldig succes!

FIFA toernooi een geweldig succes!

15 februari 2017 15:30


Zeer geslaagde middag.

De spanning was duidelijk, gelet op het geluid dat de spelers voortbrachten. Na de poule-indeling door toernooileider Sjoerd gingen de wedstijden van start op de 8 televisieschermen die in onze kantine waren geplaatst. Ingespannen en een stuk stiller speelden de deelnemers met de diverse digitale elftallen. Barcelona, Feijenoord, Frankrijk, PSG alle namen kwamen voorbij. Maar toen de eerste poulewedstrijden ten einde waren en de 8e finales daar waren begon het geluid weer langzaamaan  aan te zwellen.

Uiteindelijk bleven er 2 spelers over voor de grote finale op een groot scherm met bijbehorend wedstrijdcommentaar van de EA Sports commentator.

Een reuze spannende finale volgde waarbij de beide spelers luid werden aangemoedigd door alle aanwezigen. Na een kakafonie van geluid en een luid toegejuicht einde werd dan de winnaar bekend. 

Op de 1e plaats eindigde Samuel Dorssen die in de finale de als 2e geëindigde Willem Weers met 0-2 versloeg. Op de 3e plaats werd beslag gelegd door Jelle Haspers.

Alle 3 prijswinnaars mochten uit handen van toernooileider Sjoerd een mooie beker, een ingelijst certificaat, een T-shirt en een zweetbandje ontvangen.

Opgetogen ging eenieder huiswaarts en uit de geluiden van de deelnemers te horen was het een prima middag. De aanwezige opa’s en moeders bevestigden die mening.

Zeker het herhalen waard!

Het zou leuk zijn als we voor deze activiteit een sponsor konden vinden zodat we dit nog een konden herhalen op een avond buiten de schoolvakantie om.

Alle deelnemers en Hellen en Sjoerd: bedankt voor jullie bijdrage aan deze zeer geslaagde middag.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!