Geslaagde, goed bezochte Nieuwjaarsreceptie

Geslaagde, goed bezochte Nieuwjaarsreceptie

6 januari 2018 15:30


Voorafgegaan door een 2-tal tegelijk gespeelde oliebollenwedstrijden, waarbij de vraag rees of de naam op de deegwaren of op de deelnemende spelers van toepassing was.

Toen de spelers na een verkwikkende douche de kantine betraden was de receptie daar al in gang gezet. Het was dit jaar een goed bezochte editie waar veel oude bekenden elkaar weer eens ontmoetten. Onder het genot van een glaasje, een heerlijke snack en feestelijke muziek werden de nodige contacten gelegd of weer aangehaald.

Helaas had ook de griepepidemie weer toegeslagen en hoewel niet echt ziek, waren onze oud voorzitter Jan Swart en hoofdtrainer Rob Jacobs daar niet okselfris onder gebleven. Jammer genoeg moesten zij daardoor versteklaten gaan.

Onze nieuwbakken voorzitter Michel Boerman nam het woord en stak een korte speech af. Hij gaf aan dat het vernieuwde bestuur zich blijft richten op het tot in lengte van jaren voort laten bestaan van de club door het willen zijn van een stabiele 2e klasser met ons 1e elftal, financieel gezond, focus op de jeugd en aandacht voor de vrijwilligers die tot veel mogelijk maken in deze club.

Hierna proostte hij met de aanwezigen op een gezond en sportief 2018.

Het bleef nog lang gezellig aan de Hazelaarweg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!