Wedstrijddagen protocol

Wedstrijddagen protocol

NEPTUNUS-SCHIEBROEK - WEDSTRIJDDAGEN PROTOCOL 5.0
 
Update 27-08-2021:
 

Het nieuwe seizoen gaat starten en laten we hopen dat we eindelijk weer wel een volledig seizoen kunnen genieten van ons favoriete spelletje (in competitie verband).

Uiteraard blijven de basis regels van kracht zoals opgesteld door de overheid. Ook blijft de 1,5 meter afstand houden regel van kracht. Deze regel geldt ook in de kleedkamer! 

Neptunus-Schiebroek zal voor ALLE teams een kleedkamer te beschikking stellen gedurende het komende seizoen. Dat betekent dus dat ALLE teams (ook senioren en selectieteams!) één kleedkamer krijgen. Dit is zonder uitzondering! We vragen alle teams zelf de kleedkamerbezetting te reguleren. De jongste pupillen teams t/m O12 zullen niet uitzonderlijk een kleedkamer moet delen. 

Hetzelfde geldt voor scheidsrechters en eventuele assistenten. Wij hebben onze reguliere scheidsrechtersruimten (1 voor bondscheidsrechters en 1 voor clubscheidsrechters) beschikbaar en hebben geen mogelijkheid om meerdere ruimten hiervoor te reserveren. Indien wenselijk vragen we scheidsrechters en eventuele assistenten de kleedruimten om en om te gebruiken.

 

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!