Wedstrijddagen protocol

Wedstrijddagen protocol

NEPTUNUS-SCHIEBROEK - WEDSTRIJDDAGEN PROTOCOL 6.0
 
Update 18-11-2021:
 

Naar aanleiding van de recente extra maatregelen hanteren we vanaf heden de volgende regels:
- Toegang tot clubhuis en kleedkamers voor 18+ kan alleen met een polsbandje te verkrijgen bij de mobiele scanpunten van Rotterdam Sportsupport
- Wij laten bij geen enkele wedstrijd toeschouwers toe van de teams. Voor bezoekende teams is het mogelijk om maximaal 5 personen mee te nemen als teambegeleiding/ rijders. Houdt je hieraan! Weigering aan de poort is zeer reëel!
- Houdt eenmaal op het terrein 1,5 meter afstand van elkaar.
- Neptunus-Schiebroek zal voor ALLE teams een kleedkamer te beschikking stellen gedurende het komende seizoen. Dat betekent dus dat ALLE teams (ook senioren en selectieteams!) één kleedkamer krijgen. Dit is zonder uitzondering! We vragen alle teams zelf de kleedkamerbezetting te reguleren. De jongste pupillen teams t/m O12 zullen niet uitzonderlijk een kleedkamer moet delen. 

Hetzelfde geldt voor scheidsrechters en eventuele assistenten. Wij hebben onze reguliere scheidsrechtersruimten (1 voor bondscheidsrechters en 1 voor clubscheidsrechters) beschikbaar en hebben geen mogelijkheid om meerdere ruimten hiervoor te reserveren. Indien wenselijk vragen we scheidsrechters en eventuele assistenten de kleedruimten om en om te gebruiken.

 

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!