Aanmelden trainer/coach/teammanager

Aanmelden trainer/coach/teammanager

Aanmelding vrijwilliger jeugd


Hiermee gaat u akkoord met inschrijving voor clubgerelateerde mailings. Uw mailadres wordt niet doorgegeven aan derden.

Alleen getallen invullen a.u.b., geen punten, streepjes of andere leestekens. Voorbeeld: 0612345678

(indien al bekend en indien van toepassing)
Indien nee, dan graag hier de juiste adresgegevens invullen.

VOG

Neptunus-Schiebroek vereist van alle jeugdbegeleiders een VOG verklaring. Hiermee gaat u akkoord dat Neptunus-Schiebroek u zal aanmelden bij DienstJustis. U krijgt dan van hen een mail om de aanvraag af te ronden. Enige tijd later krijgt u de VOG-verklaring per post opgestuurd. De VOG-verklaring kunt u vervolgens inleveren bij een (jeugd)bestuurslid. Indien de VOG-verklaring niet kan worden overgedragen aan de vereniging kunt u geen functie bekleden binnen onze jeugdafdeling. De VOG-verklaring is GRATIS.

PRIVACY


Onze vereniging hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Wij behandelen uw persoonsgegevens vertrouwelijk en geheel in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie hierover kunt u lezen in het reglementenboekje en de privacyverklaring van onze vereniging, beiden te vinden op de website.


Om onze administratie overzichtelijk te houden vragen wij u in dit formulier ALTIJD akkoord te gaan met de privacyverklaring. Indien u niet akkoord bent dient u onze ledenadministratie hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen door een mail te sturen naar secretaris@neptunus-schiebroek.nl.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!