Reglementen & beleid - Neptunus-Schiebroek

Reglementen & beleid

Reglementen & beleid

Structuur, weten waar je aan toe bent, is één van de belangrijkste speerpunten van een vereniging, maar tegelijk ook de lastigste. Dit komt voornamelijk omdat we werken met vrijwilligers. Vrijwilligers steken hun 'vrije tijd' in de vereniging Neptunus-Schiebroek op de momenten dat het hen uitkomt. Natuurlijk maken we afspraken en natuurlijk worden die (bijna) altijd nagekomen, maar toch kan het gebeuren dat dingen of in dit geval documenten niet helemaal up-to-date zijn en er wat langer dan gewoonlijk moet worden gewerkt met iets oudere documenten.

Om enige structuur aan te brengen hebben wij voor nieuwe en bestaande leden verschillende documenten samengesteld die van belang (kunnen) zijn bij het lidmaatschap van Neptunus-Schiebroek.

Algemene informatie
Algemene informatie over Neptunus-Schiebroek vindt u in ons informatieboekje. Hierin staan verschillende contactgegevens, het beleid van de vereniging, het reglement zelfwerkzaamheid, gedragsregels en een ouderreglement. Een belangrijk bewaarboekje. We streven ernaar die eenmaal per jaar te updaten.

Privacywet (per mei 2018)
Hier kunt u de privacyverklaring van Neptunus-Schiebroek downloaden. De nieuwe privacywet gaat in per mei 2018.

Gedragscode
In het informatieboekje staan enkele gedragsregels, maar in enkele gevallen voorzien deze niet volledig. Hierdoor heeft de Normen & Waarden commissie in 2015 een gedragscode opgesteld in samenwerking met het NOC NSF en de KNVB. U kunt de gedragscode hier downloaden.

Veilig Sport Klimaat
Veilig sporten, en in ons geval: veilig voetballen!, is erg belangrijk. Samen met Rotterdam Sport Support wil Neptunus-Schiebroek zorgen voor een veilig sport klimaat. Wat dat inhoud vindt u in dit bewaarboekje.

Jeugdbeleid
De jeugdafdeling is de grootste en tevens een belangrijke afdeling binnen onze vereniging. Hiervoor hebben wij een jeugdbeleidsplan, een technisch jeugdbeleidsplan en een handleiding voor jeugdleiders.

Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier
Aanvoerders en/of elftalleiders hebben te maken met een wedstrijdformulier rondom wedstrijden. Dit formulier wordt digitaal, via de mobiele telefoon, ingevuld. Een handleiding vindt u hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!