Toernooien - Neptunus-Schiebroek

Toernooien

Toernooien

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Irene Otten, moeder van Lucas Otten die in het JO11-5 team van Neptunus Schiebroek voetbalt. Het is super leuk om te zien dat hij het erg naar zijn zin heeft en graag wedstrijden speelt.

Vroeger, vond ik als kind het mee doen aan toernooien (weliswaar was dit handbal en geen voetbal) een van de leukste dingen. Toen ik op de agenda op de website van de vereniging geen toernooien gepland zag staan voor dit seizoen, hoorde ik dat René, die voorheen de planning en de organisatie van de toernooien deed, gestopt was met deze taak. Bij deze wil ik René nogmaals hartelijk bedanken voor zijn inzet.

Omdat de vereniging op zoek was naar een nieuwe vrijwilliger en ik ook graag een steentje wil bijdragen, zal ik de taak van René over nemen. René heeft mij reeds alles uitgelegd en ik zal vanaf nu proberen om voor dit seizoen nog enkele deelnames aan toernooien te regelen. Houd de site dus goed in gaten.

Mochten jullie vragen hebben over een specifiek toernooi, graag willen deelnemen aan een toernooi of gewoon een vraag hebben over toernooien, aarzel dan niet om een mail te sturen naar toernooien.neptunus-schiebroek@outlook.com.

Irene Otten

Toernooischema 2020

Screenshot_2020-05-04_at_12.11.13.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!