Supportersclub

Supportersclub

Beste clubleden,
De Supporters Vereniging van onze club leeft en er is volop activiteit !!!! Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan nieuwe ideeën en zijn we ook voor komend seizoen al met diverse voorbereidingen bezig.  Maar voor het zover is eerst nog dit :

Op Vrijdag 6 April houdt de Supporters Vereniging haar algemene ledenvergadering, waarvoor u van harte bent uitgenodigd, aanvang 19:30 uur. De cijfers van seizoen ’16-’17 zullen worden gepresenteerd, alsmede de huidige stand van zaken zullen aan u worden bekend gemaakt. De moeite waard dus om deze avond bij te wonen.

De Supporters Vereniging heeft voor de uitwedstrijd van het 1e elftal op Zaterdag 14 April een Kwibus-Partybus vastgelegd. We gaan er dus een geweldige middag van maken en het 1e elftal supporten in deze wedstrijd. Er is in de bus plek voor 43 supporters en vol is ook echt vol. Op Zaterdag 14 April zullen we rond 13.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Hazelaarweg de reis naar Piershil aanvangen. Rond 19.00 / 19.30 uur zullen we weer in onze thuishaven gaan landen. Onderweg zijn zowel op de heen-en terugreis diverse (o.a.alcoholische) dranken te koop, die contact afgerekend dienen te worden. Eigen eten en drank zijn in de bus NIET toegestaan. De kosten voor dit evenement zijn € 5 voor leden van de Supporters Vereniging en € 10 voor niet-leden. Snel inschrijven dus voordat jouw plek is ingenomen !!
Mocht u of jij nu nog geen lid zijn en besluiten lid te worden voor seizoen ’18-’19 kunnen wij u ook voor € 5 een mooi plekje in de bus aanbieden. U kunt zich middels de volgende link inschrijven voor de partybus : https://goo.gl/forms/H4ex8iCE6sGupVbA2 - uiteraard kunt u ook 1 van de leden van het Supp.Verenings bestuur          aanspreken en mondeling aanmelden.

Op Zondag 3 Juni gaan we footgolf spelen. Dit steeds populaider wordende spel gaan we spelen op golfbaan Hitland, alwaar we om 13.00 uur zullen gaan aanvangen. Het betreft hier footgolf+eten. De prijs voor dit arrangement bedraagt normaal € 22,50, echter betalen Supporters Verenigingsleden slechts € 15, niet-leden betalen de normale prijs van € 22,50 maar zijn uiteraard ook van harte uitgenodigd. Besluit u om voor seizoen ’18-’19 lid te worden ,dan mogen wij u dit arrangement ook voor € 15 aanbieden. U kunt zich voor deze ongetwijfeld spectaculaire en gezellige dag inschrijven middels deze link : https://goo.gl/forms/9DJhvJvptN6zh1c23

Verder willen wij de huidige leden die zijn of haar contributie voor dit jaar nog niet hebben betaald, vragen dit bedrag alsnog te voldoen. Uiteraard willen wij ook middels dit schrijven de Supporters Vereniging nogmaals van harte bij u aanbevelen. U steunt de club en diverse geledingen binnen de club. Voor elkaar, met elkaar !!
Wist u trouwens dat er ook nog altijd prachtige Neptunus-Schiebroek sjaals te koop zijn. Aan uitbreiding van de merchandise wordt achter de schermen inmiddels ook gewerkt. Hierover snel meer !!
met sportieve groeten,
Bestuur Supporters Vereniging Neptunus-Schiebroek,
Arjan van ’t Land / Gerard van Dijk / Ronald Kramer / Marcel Kaptein


Marcelencio Esajas wil na contractondertekening vaste waarde worden bij Almere City

Gisteren om 16:20  Almere City heeft opnieuw een talent aan zich gebonden. Marcelencio Esajas tekende vanmiddag zijn eerste profcontract bij de ambitieuze eerstedivisionist. De negentienjarige middenvelder, die te boek staat als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding, ligt nu vast tot medio 2024 en ziet daarmee een droom uitkomen. meer »


De beweegredenen van Louis van Gaal: "Hij wil nog ��n keer iets teruggeven"

Gisteren om 11:09  In ELF 9 gingen we op zoek naar de beweegredenen van de nieuwe bondscoach. Wat beweegt een man om zijn pensioen in de verrukkelijke Algarve te verruilen voor een functie die een mens opslokt, onder druk zet en het risico meedraagt op mislukking? We kunnen dat in elk geval goed aan Robert Heukels vragen, want hij schreef tot twee maal toe een boek over de Amsterdammer. Hieronder een fragment uit het verhaal zoals verschenen in ons vorige nummer. meer »


Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax

Gisteren om 9:15  Zonder met de ogen te knipperen won Ajax dinsdagavond ook in Sittard. De kampioen was met 0-5 een maat of zeventien te groot voor de niet eens veel fouten makende Limburgers. Dit zijn de hoogtepunten, met speciale aandacht voor het vijfde doelpunt! meer »


De slimste mens met? Bas Kuipers

21 september 2021 15:43  Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van wijlen Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen gaan we verder met de serie De Slimste Mens Met… Voor de derde editie kruist verslaggever Tim Beck de degens met Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers (27). meer »


Eredivisie: speelronde 6. Deze wedstrijden mag je niet missen!

21 september 2021 15:42  De eerste midweekse speelronde van het seizoen gaat dinsdagavond van start. Er staat een aantal mooie affiches op het programma die op het scherpst van de snede gespeeld gaan worden. Aanhaken in de top, op zoek naar het linkerrijtje, van die hatelijke laatste plek af; de belangen zijn groot. Wij zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rijtje. meer »


Vangelis & Vasilios Pavlidis: van stapelbed in slaapkamer naar samen spelen in stadion

21 september 2021 12:24  Het gezamenlijke doel voor dit seizoen is duidelijk: ze willen minstens één keer samen op het veld staan tijdens een Eredivisieduel. Vangelis en Vasilios Pavlidis streken afgelopen zomer neer bij AZ. De eerste als beoogd eerste spits, de tweede als verdediger voor de toekomst. ELF Voetbal bracht ze samen om te praten over hun jeugd in Thessaloniki, die ene goal van Angelos Charisteas en hun keuze voor AZ. meer »


Lionel Messi en zijn moeizame start bij Paris Saint-Germain

20 september 2021 16:00  Deze zomer veranderden de twee beste spelers ter wereld van club. Terwijl Cristiano Ronaldo wekelijks schittert bij Manchester United, verloopt de start van Lionel Messi in het shirt van Paris Saint-Germain minder vlot. Ook tegen Olympique Lyon ging het niet vanzelf voor de Argentijn. meer »


Timber, Max en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 5

20 september 2021 12:00  Speelronde nummer vijf in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


Tips om het maximale uit jouw voetbaltraining te halen

20 september 2021 10:00  Voetbal is een teamsport. Dus als je tijdens een voetbalwedstrijd niet zo goed presteert, is dat niet alleen voor jezelf heel vervelend. Ook je teamgenoten hebben daar last van. En het kan gevolgen hebben voor de stand in het klassement. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom train je hard. Je wilt het maximale uit je voetbaltraining halen. Wat kun je doen om net dat beetje extra te geven? Lees hier hoe je de beste prestaties tijdens je voetbaltraining neer kunt zetten. meer »


Samenvatting PSV - Feyenoord (0-4)

20 september 2021 7:00  PSV is zondagmiddag tegen een flinke zeperd aangelopen. De ploeg van Roger Schmidt, wie wederom veel kritiek kreeg op zijn wisselbeleid, ging in eigen huis met 0-4 onderuit tegen Feyenoord. Jens Toornstra, Bryan Linssen en Cyriel Dessers zorgden voor de Rotterdamse treffers.  meer »


Een blessure opgelopen en toch doortrainen? Dat kan meestal gewoon!

20 september 2021 0:00  Bij voetballen trek je sprintjes, maak je korte wendingen en ren je veel. De belasting op je gewrichten en spieren is enorm. Een blessure oplopen is niemand onbekend die zoveel traint. Gelukkig kun je door het dragen van sportcompressiekleding een blessure vaak voorkomen. Toch last van je enkel of knie? Dan kun je een goede sport brace dragen en meestal gewoon verder trainen. meer »


Jong AZ aan kop: deze spelers moeten we in de gaten gaan houden

19 september 2021 16:33  Jong AZ sluit het weekeinde af op de eerste plek en is daarmee nog altijd de verrassende koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De beloften uit Alkmaar, die onder leiding staan van Maarten Martens. zijn uitstekend uit de startblokken geschoten. Dat terwijl het met het grote AZ in de Eredivisie een stuk minder gaat. Welke uitblinkers van de beloftenploeg zouden AZ er weer bovenop kunnen helpen? meer »


Zes bijzondere feitjes en statistieken na de droomweek van Ajax

19 september 2021 13:00  Ajax heeft de wind in de rug. De Amsterdammers wonnen deze week twee keer en scoorden veertien keer. De defensie werd daarentegen slechts één keer gepasseerd. Daardoor zette Ajax een aantal bijzondere statistieken neer. meer »


Deze vergeten Oranje-internationals zijn nog altijd actief als voetballer

19 september 2021 10:58  De carrière van een voetballer verloopt met pieken en dalen. Bij sommige spelers zijn die pieken iets groter en de dalen dieper. Deze vijf spelers verdwenen na hun oproep voor Oranje compleet uit beeld. meer »


Samenvatting Ajax - Cambuur (9-0)

18 september 2021 23:20  Na een geweldige avond in Lissabon heeft Ajax zichzelf ook in de Eredivisie van zijn beste kant laten zien. De ploeg van Erik ten Hag kreeg promovendus SC Cambuur op bezoek en maakte korte metten met de Leeuwarders. Acht verschillende doelpuntenmakers zorgden ervoor dat Ajax met 9-0 (!) wist te winnen. meer »


De laatste keer dat PSV - Feyenoord een winnaar opleverde

18 september 2021 15:13  Er vindt zondag een heerlijke wedstrijd plaats in de Eredivisie. PSV neemt het namelijk om 14.30 uur op tegen het Feyenoord van Arne Slot. De koploper bevindt zich in een heerlijke flow, maar het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat het Feyenoord voor het laatst (in eigen stadion) wist te verslaan. Welke spelers stonden er toen in het veld? meer »


Deze buitenlandse topwedstrijden mag je echt niet missen op superzondag

18 september 2021 10:53  In Nederland staat er zondag met PSV - Feyenoord een absolute topper op het programma, maar ook in de buitenlandse competities worden er heerlijke duels afgewerkt. We kunnen morgen daarom met recht een superzondag noemen, want de onderstaande wedstrijden mag je echt niet missen. meer »


Interview Thomas van Bommel: "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug"

17 september 2021 14:00  Thomas van Bommel groeide op met twee WK-finalisten in de familie. De negentienjarige middenvelder, zoon van Mark van Bommel en kleinzoon van Bert van Marwijk, bouwt op het middenveld van MVV aan zijn eigen carrière. "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug." meer »


Interview oud-PSV'er Ji-Sung Park: "Guus Hiddink was een voetbalvader voor ons"

17 september 2021 12:00  Paul Scholes noemde hem een nachtmerrie om tegen te trainen en Andrea Pirlo omschreef Ji-Sung Park als the first nuclear powered player. De nu veertigjarige Zuid-Koreaan was onvermoeibaar en joeg tegenstanders over het hele veld af. Dat hij zou uitgroeien tot basisspeler bij Manchester United hadden niet veel mensen verwacht toen Park in 2003 bij PSV kwam. "In het begin kwam het weleens voor dat Young-Pyo en ik naar links liepen terwijl andere jongens naar rechts bewogen op het trainingsveld." meer »


Interview NEC-rechtsback Bart van Rooij: "Het meest trots ben ik op foto met Giovanni van Bronckhorst"

17 september 2021 10:00  Vorig seizoen miste Bart van Rooij van de 43 gespeelde officiële wedstrijden van NEC in totaal slechts elf minuten. Sinds de promotie naar de Eredivisie is de twintigjarige rechtsback van de Nijmegenaren opnieuw een zekerheid. "Dit seizoen is handhaven ons doel. Het heeft geen zin om ambitieuzere doelen uit te spreken." meer »


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!