Vacatures

Vacatures

Scheidsrechter

30-07-2021

Scheidsrechters gezocht!

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar scheidsrechters (m/v), die ons scheidsrechtersteam willen komen versterken. We zoeken vrijwilligers die af en toe een wedstrijd willen fluiten (met name op de zaterdagmiddag). 

We zijn trots op de scheidsrechters die we hebben, maar het is elke week weer een puzzel en het wordt steeds moeilijker om alle wedstrijden te kunnen voorzien van een scheidsrechter. Daarom zijn we op zoek naar jou! Het zou al mooi zijn als je 1x in de 3 á 4 weken een wedstrijd zou willen fluiten. Maar mocht je interesse hebben om (bijna) elke week te willen fluiten, dan kan dat natuurlijk ook.

Als club bieden wij indien gewenst een scheidsrechterstenue én de mogelijk tot het volgen van een opleiding via de KNVB. Tevens staat er altijd een kopje koffie klaar bij ontvangst en in de rust én na afloop van de wedstrijd kan er ook een drankje en eventueel een versnapering genuttigd worden. 

Al met al zijn wij een mooie, groeiende club, die sportiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan. Als scheidsrechter kun je daar een mooi onderdeel van uitmaken.

Heb je interesse of eventuele vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met Wilko Poulie via secretaris@neptunus-schiebroek.nl.

 

Scheidsrechters-gezocht-v2.jpg

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Scheidsrechter Scheidsrechters gezocht!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!